Zomer Inspiratiedag – 21 juli

Een dag met Marianne Broos en mij
Een dag voor lichaam, ziel en geest. Afwisselend met Marianne en mij. Marianne werkt met de Latifa-meditatie en adem, expressie en reflectie. Ik breng jullie in beweging en verstilling met Kundalini Yoga, dans en meditatie.

Meer informatie over Marianne en haar werk is te vinden op haar website
Aanmelding via Marianne

Marianne:
Ik leerde Corna en haar prachtige werk in 1997 kennen op deVoorde/Pulsar. De Kundalini yoga wekte mijn levensenergie en is nog steeds vitaal voor mij. Ik deed mijn opleiding in transformatiewerk bij Pulsar en ben sinds 2003 programmamaker.
Op de Zomer Inspiratie dag maak je kennis met mijn transformatiewerk vanuit het beeld van het keteltje. ‘Je bent in je essentie als een koperen keteltje, bedoeld om het beste van jezelf te schenken’, zei mijn vroegere leermeester Birgitte Pastoor.Wat heb jij nodig en wat (vervult) jou volledig, zodat jouw keteltje voluit kan blijven schenken? Doe een APK op jouw keteltje: Check je energie (het vuur onder de ketel), je inspiratie (deksel), jouw talent (tuit), de bodem van je behoeften en je fysieke condities (het oor). Hoe kom je opnieuw in balans?

Locatie
Hippolytushoef
Normerweg 1
Tijd
10:00 – 17:00

Voor vragen over deze dag kan je ook contact opnemen met mij, misschien tot dan, Corna