Kundalini Yoga & Meditatie

‘In Kundalini Yoga the most important thing is experience.
Your experience goes right into your heart’

Yogi Bhajan

Deze zomer: Yoga Retraite

Bij voldoende belangstelling komt er een nog te plannen Yoga Retraite.
Een combinatie van intensieve yoga / meditatie en rust.
Het wordt een weekend of tweedaagse van vrijdag 20:00 uur t/m zondag 16:00 uur.

Als dit iets voor jou is, laat het mij dan weten !

…….moet je ervaren

In Kundalini Yoga gebruiken we dynamische oefeningen, bewuste ademtraining en veel verschillende meditaties. Geen enkele les is dan ook hetzelfde. De oefeningen hebben een sterk reinigende werking, waardoor gifstoffen, maar ook pijn, angst, stress en frustraties worden afgevoerd. Ze maken het zenuwstelsel sterker en ze laten het kliersysteem optimaal werken. Kundalini Yoga maakt je gezonder en geeft meer energie, laat je van het leven genieten en geeft je het vermogen om te kunnen ontspannen.

Kundalini yoga, zoals onderwezen door Yogi Bhajan, bestaat uit eenvoudige yogatechnieken waar iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke toestand, aan deel kan nemen. Het is een vorm van yoga die de ademhaling, yogahoudingen, mantra’s en meditatie omvat. Kundalini yoga is erop gericht jou je bewustzijn te laten ervaren door de levensstroom in beweging te brengen.

Corna over yoga

Ik zie de Kundalini Yoga als een middel om tot verdieping te komen in jezelf, een reis die jij kan maken naar je essentie. Kundalini Yoga is een prachtig instrument binnen mijn hele lichaamsgerichte aanpak. Yoga betekent letterlijk ‘verbinding’. Het helpt je te verbinden met wat er nu is, de realiteit van elke dag. Het haalt je uit de maalstroom van je denken, het laat je ‘voelen’ wat er echt is. Oftewel het maakt je stevig verbonden met de aarde, geeft je een ruim hart en een leeg hoofd.

Kijk in de agenda voor de dagen waarop ik bijeenkomsten organiseer

Aanbod Yoga

 • Wekelijkse lessen
  in Hippolytushoef op maandag- en donderdagavond, dinsdag- en vrijdagochtend
  in Amsterdam op woensdagavond
 • Online yoga
  Alle yogalessen zijn ook online te volgen
 • Individuele yoga
  sessie op afspraak
 • Yogaintensive
  middag of dag met eigen groep op aanvraag