• Wat bieden de herfst en intrede van de winter

  17/10/2021 | Nieuws
 • Het is volop herfst, een prachtig seizoen waarin het genieten is van de prachtige kleuren, het bijzondere licht en de geuren van moeder aarde.
  Een tijd van oogsten van wat het jaar ons heeft gebracht, en loslaten van illusies. Straks de novemberstormen, de korte donkere dagen, weer meer naar binnen bij het vuur. Buiten de krakende takken en vallende bladeren; een transformatie met de intrede van de winter. Een tijd van inkeer en bezinning. In deze tijd mag je rusten in zijn.

 • Verdiepingsdagen

  Tijdens de verdiepingsdagen op 7 & 28 november en 19 december, werken we met de de seizoenen, als het even kan gaan we ook naar buiten om te ervaren wat de natuur ons brengt.
  We maken gebruik van alles wat helpt om te zijn en te ontspannen in wat is. yoga, meditatie, dans, beweging en ademoefeningen. We zijn samen in reflectie én stilte..
  Lees ook:  'verdieping in beweging en stilstaan in het nu' voor meer informatie.

  
Iedere verdiepingsdag heeft een eigen thema, geïnspireerd op de daarbij behorende dagenergie vanuit de Tzolkin. Hoe zo’n dag er uiteindelijk uit zal zien en wat we gaan doen is altijd weer een verrassing.

 • Doorlopend yoga

  Op alle gebruikelijke tijden is er weer live yoga in Hippolytushoef.

  Daarnaast blijft er online yoga op de avonden en op vrijdagochtend. Op de woensdag ga ik, zodra het kan, voor de yoga weer naar Amsterdam. Het is natuurlijk mogelijk om als "Amsterdammer' een live yogasessie in Hippolytushoef te volgen.

  Voor meer details zie Kundalini Yoga & Meditatie