de Verwondering

de Verwondering

bevindt zich op Wieringen, een voormalig waddeneiland.
Een prachtig stuk natuur met veel variatie. Wieringen is een keileembult met glooiende weilanden en akkers. Aan de noordkant liggen de Waddenzee, de afsluitdijk richting Leeuwarden en de kleine afsluitdijk richting Den Helder. Aan de zuidkant ligt de Wieringermeerpolder.
Het heeft nog alle charme van een eiland, een ideaal gebied om in alle rust te wandelen of te fietsen.
Op ons terrein zelf is het heerlijk te verblijven in de beschutting van de tuin. Of uit te waaien aan de dijk aan het einde van de weg.

Het voormalige eiland Wieringen

Kundalini Yoga Noord Holland
Kundalini Yoga Noord Holland

de Verwondering

Normerweg 1
1777 JL Hippolytushoef

Telefoonnr.: 06 45200371
E-mail: cornagroenveld@deverwondering.org

Kundalini Yoga Noord Holland

Routebeschrijving

Met de auto
Kom je met de auto uit Amsterdam dan neem je de A7 richting Leeuwarden. Bij de afslag Den Oever neem je de N99 richting Den Helder. Na ongeveer 6 km kom je bij Hippolytushoef. Sla de eerste afslag Hippolytushoef over en ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Na het Texaco benzinestation is de eerste weg links de Normerweg (een doodlopende weg). Eenmaal op de Normerweg zie je rechts ‘de Verwondering’ liggen.
Kom je vanuit Den Helder neem dan de N99 richting Leeuwarden. Op de eerste rotonde neem je de de derde afslag ‘Hippolytushoef’. Voorbij het benzinestation neem je de eerste weg links.

Openbaar vervoer
Kom je met de trein, dan is het dichtstbijzijnde station ‘Anna Paulowna’; op verzoek komen we je daar van de trein halen.
Je kan ook doorrijden naar Den Helder of de trein nemen naar Hoorn. Vanuit Den Helder en Hoorn gaat er ieder uur een bus naar Hippolytushoef (halte Hollebalgweg), vanaf de bushalte is het 10 minuten lopen.
Na het benzinestation is de eerste weg links de Normerweg (een doodlopende weg). Eenmaal op de Normerweg zie je rechts ‘de Verwondering’ liggen.

Normerweg 1 | 1777 JL Hippolytushoef | 06 45200371 | cornagroenveld@deverwondering.org