Individuele Retraite

Heb je de behoefte aan stilte en rust?

Zoek je inspiratie?
Of als je de behoefte voelt om er even uit te zijn, voelt dat er iets anders nodig is,
Wees welkom!

Tijdens de retraite je even terugtrekken uit je dagelijks leven waar je zo aan gewend bent. Weg uit de waan van alle dag. Zonder afleiding, géén telefoon of computer, krant of tv.
Gewoon zijn, in dit moment, luisteren en ervaren wat er nu is.

Een retraite in stilte op jezelf of met begeleiding. Als je behoefte hebt aan coaching plannen we een sessie in. Of maken we samen een wandeling al of niet met een coaching gesprek. Dat wat jij nodig hebt. Als je wilt kan je deelnemen aan de yoga. 
Je kan hier heerlijk wandelen en uitwaaien aan het Wad, maar ook lekker verblijven in de beschutting van de tuin tussen de bomen.
We maken samen een programma voor jou op maat.

Een ervaring:

De rust, oefeningen, meditatie, omgeving en natuurlijk het lekkere eten hebben mij goedgedaan. Vanaf het eerste moment dat ik aankwam heb ik mij welkom gevoeld.
Thuis doe ik nu elke ochtend de oefeningen en meditatie die ik van jou heb geleerd. Ik wil dit vasthouden want ik merk dat het goed voor mij is. Natuurlijk kan ik niet meer de hele dag zelf bepalen wat ik ga doen omdat ik wel verplichtingen heb. Toch probeer ik meer te relativeren en ook meer rust te nemen.
Mijn verblijf bij jullie behoorde tot de beste dagen van dit jaar.

DSC_1184.jpeg
beweging-rust-bijkomen-luieren-verdiepingsdag
rust-en-stilte-in-de-tuin

Het is heerlijk wandelen en fietsen hier. Je kan langs de gehele waddendijk lopen, zowel boven als onderlangs van de haven in de Haukes tot aan de haven in Den Oever. De boerderij ligt aan een doodlopende weg, aan het eind daarvan ligt het Normerven een vogelrustplaats met een een observatiepunt op de Waddendijk. Bij hoogwater komen hier duizenden vogels rusten: Blijvers en trekkers grote aantallen scholeksters, wulpen en de lepelaar. Zie vogelbescherming
In de nazomer zijn hier ruiende bergeenden waar te nemen en ’s winters ook eiders en aalscholvers. En ’s nachts, goed waar te nemen op een maanverlichte nacht, is het de slaapplaats van duizenden ganzen en veel kleine zwanen. Als de wind goed staat te horen vanuit je bed. 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor een retraite?

Neem gerust contact op