• Individuele Retraite

 • Heb je de behoefte aan stilte en rust?
  
Zoek je inspiratie?

  Of als je de behoefte voelt om er even uit te zijn, voelt dat er iets anders nodig is,

  Wees welkom!

  Tijdens de retraite je even terugtrekken uit je dagelijks leven waar je zo aan gewend bent. Weg uit de waan van alle dag. Gewoon zijn, in dit moment, luisteren en ervaren wat er nu is. Zonder afleiding, telefoon of computer, krant of tv.
  Je kan hier heerlijk wandelen en uitwaaien aan het Wad.
  Een retraite in stilte of als je wilt kunnen we samen een wandeling maken al of niet met een coaching gesprek. Je kan al dan niet deelnemen aan de  yoga en meditaties. We maken samen een programma voor jou op maat.

 • Een ervaring:


  De rust, oefeningen, meditatie, omgeving en natuurlijk het lekkere eten hebben mij goedgedaan. Vanaf het eerste moment dat ik aankwam heb ik mij welkom gevoeld.
  Thuis doe ik nu elke ochtend de oefeningen en meditatie die ik van jou heb geleerd. Ik wil dit vasthouden want ik merk dat het goed voor mij is. Natuurlijk kan ik niet meer de hele dag zelf bepalen wat ik ga doen omdat ik wel verplichtingen heb. Toch probeer ik meer te relativeren en ook meer rust te nemen. Mijn verblijf bij jullie behoorde tot de beste dagen van dit jaar.

 • Heb je vragen over de mogelijkheden voor een retraite? Neem gerust contact op

  contact

 • De boerderij ligt aan een doodlopende weg aan het eind van de weg ligt het Normerven met een vogelkijkhut op de Waddendijk. Bij hoogwater komen hier duizenden vogels rusten: grote aantallen scholekster, kluut, rosse grutto en kanoet, maar ook bontbekplevier, bonte strandloper en kleine strandloper. In de nazomer zijn hier ruiende bergeenden waar te nemen en 's winters ook eiders en aalscholvers. En 's nachts, goed waar te nemen op een maanverlichte nacht, is het de slaapplaats van duizenden ganzen en veel kleine zwanen. Zie vogelbescherming