• Over de yoga in de plaatselijke couranten

  14/10/2014 | Nieuws
 • Erg fijn om de berichten in de plaatselijke kranten te zien staan (zie onder),
  hiermee hoop ik mensen in de buurt te bereiken die op zoek zijn en die graag kennis willen maken met yoga en meditatie, of er gewoon nieuwsgierig naar zijn. Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke toestand, je hoeft niet lenig te zijn of ervaring met yoga te hebben. Het is voor iedereen die gezond en vitaal in het leven wil staan. Om echt te weten wat het is moet je het ervaren, je bent welkom op een proefles!

  Inmiddels zijn er nu drie lopende groepen, ook de vrijdagochtendgroep is op 3 oktober succesvol van start is gegaan en komen er nog steeds nieuwe mensen bij.
  Van de deelnemers hoor ik dat de ontmoetingen vertrouwd en veilig voelen, voor mij een voorwaarde om fijn te kunnen werken.
  Bij mij zit je niet vast aan een dag, zo kan je eens van dag wisselen als dat je beter uitkomt. Daar wordt ook dankbaar gebruik van gemaakt. En aangezien ik de inhoud van de lessen afstem op de behoefte van de persoon en het moment, is geen les het zelfde! Zo kan ook jouw persoonlijke vraag beantwoord worden.

  Na de les is er tijd om, als je daar behoefte aan hebt, je ervaringen te delen onder het genot van een kopje thee.