Nieuwe website

3 jan 2023

Aanpassingen in mijn website

In deze dagen heb ik de laatste hand gelegd aan mijn vernieuwde website. Met de vragen: wat laat je achter, wat neem je mee. Net als in het dagelijkse leven: opruimen, loslaten en vernieuwen. De overtollige ballast eruit. Oude software eruit, nieuwe er in, dat was best een klus. Nu online. 
Ik heb daarin een aantal veranderingen aangebracht:

  • Mijn mailadres wordt standaard cornagroenveld@deverwondering.org daarmee vervalt corna@xs4all.nl
  • Ik heb de tarieven aangepast, bijna alle bedragen zijn nu inclusief btw zo was en is de bijdrage voor de yoga inclusief 9% btw en zijn de bedragen voor de sessies en verdiepingsdagen bijna allemaal inclusief 21% btw. Die wordt wel genoemd op de factuur.
  • Er zijn heel wat oude blog (nieuws) berichten weg, zo is er bijvoorbeeld niets meer te zien over de verbouwing. De hoeveelheid foto’s vertraagd het laden van de site.

Heb jij iets op te merken of te vragen over mijn website, inhoudelijk of qua vormgeving, dan hoor ik dat graag, dat kan via contact