• Het jaar 21 in de 21e eeuw – Laat je Licht schijnen

  27/12/2020 | Thema's
 • Nieuwe uitdagingen en een nieuw aanbod

  Een terugblik op het jaar 2020, met de daarin onvermijdelijke aanpassingen en nieuwe uitdagingen.
  Het voor mij totaal onbekende ‘online’ werk heeft er voor gezorgd dat mijn werk grotendeels door kon gaan. Op bijna alle tijden gaat de yoga door. En op een geven moment was het mogelijk om een kleine groep hier te hebben en de rest online, een mooi samengaan. Zo heb ik de verbinding met de mensen kunnen houden.
  Helaas konden er veel verdiepingsdagen niet doorgaan. Tijdens de versoepeling van de maatregelen met een wat kleinere groep. En in december zelfs een verdiepingsdag online
  Dank naar alle deelnemers die online gekomen zijn en voor de flexibiliteit.

  Met een verse blik op het nieuwe jaar 2021,
  Hopelijk kan ik mijn werk na 19 januari weer in volle omvang uitvoeren en kan ik weer mensen ontvangen hier. Tot die tijd heb ik mijn aanbod online en ook daar blijf ik mee doorgaan.

  Hoe het ook is, ik blijf me met veel plezier inzetten om dit werk te kunnen blijven doen. Het is mijn ervaring dat het juist NU zo nodig is om in beweging te blijven en ons te sterken, te ontspannen en te genieten van wat is!

  Angst en stress verminderen het immuunsysteem
  Dus hoe de situatie om je heen ook is; blijf kalm en in beweging

 • Yoga

  maandag-, woensdag- en donderdagavond
  19:00 uur
  en vrijdagochtend
  9:00 uur
  zie ook

 • Verdiepingsdagen

  7 & 28 februari
  deze zijn online
  zie ook

 • Individueel


  Voor coaching, begeleiding, trajecten of retraites blijven er mogelijkheden.

 • Voor aanmelding en/of vragen

  neem gerust contact met mij op....

 • Nog iets over de energie van 2021 - De tijd is rijp

  Deze heeft alles in zich om ons daadwerkelijk naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen. Wanneer we over een aantal jaren op 2021 terugkijken, zullen we zien dat het een jaar is geweest waarin ons bewustzijn verder is ontwaakt. We hebben als gevolg van dit ontwaken een aantal belangrijke stappen kunnen zetten, stappen die voor een latere doorbraak naar nieuwe maatschappelijke, economische en ecologische structuren hebben gezorgd.

  2021, het jaar 21 in de 21e eeuw
  De boodschap voor het nieuwe decennium is ‘Neem het roer van je leven in de hand en breng de in je blauwdruk besloten bestemming ten uitvoering.

  'We zijn nu met z’n allen in staat om na duizenden jaren van duisternis het licht in de wereld te zetten'
  de Tzolkin, lees de hele tekst  hier