/
  • Nieuwsgierig

   Het leven zelf is voor mij een grote uitdaging en mijn beste leraar.
   Ik ben nieuwsgierig naar alles dat leeft en wat de natuur te bieden heeft. Ik kijk, werk en leef vanuit de totaliteit, de verbondenheid.   Door zelf te gaan dansen heb ik de kracht van verbinding gevoeld die nodig is om in beweging te komen. Zo heb ik de werking van wezenlijk contact en wezenlijke communicatie ontdekt. Deze ervaringen pas ik toe in mijn werk. Ik werk met beweging en stilte, met alles dat aards en gewoon is, met yoga, ademoefeningen, dans, aandacht training en meditatie.

  • Achtergrond

    Ik ben in 1955 geboren, als jongste van vijf en groeide op op een boerderij een heerlijke plek in de polder. Als kind was ik vaak buiten en hielp in de zomer mee op het land. Ik was een kind van vallen en opstaan. Ik was dol op nieuwe ervaringen en heb al vroeg geleerd dat ook moeilijke situaties mij kunnen verrijken.
 Op mijn 18e ben ik het huis uit en de verpleging in gegaan. Ik leefde een heel veelzijdig leven in de stad; waar ik mijn nieuwsgierigheid naar beweging versterkte in het maken van theater, in dans en beweging. Later volgde ik de voortgezette hbo-opleiding ‘Bewegingsexpressie therapie’ (1989). Ook ben ik KRI gecertificeerd ‘Kundalini Yoga leraar’ (1992).

    

   'Levend leren en Lerend leven, een weg van Vallen en Opstaan.'

   Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Daarbij staat zingeving centraal; samen leven, leren en werken met als doel een vollediger leven, zelfinzicht en zelfontwikkeling en niet te vergeten plezier. Zo ontstaat er een voelen, ervaren en confrontatie met jezelf, waaruit een beter verstaan en inzicht volgt.