Lichaamsgerichte Coaching

Kijken vanuit je wolk vol wazige gedachten
is pure waanzin
Kijk van achter die wolk van het denken
Daar is het altijd helder

Een reis naar binnen

In het eerste gesprek bekijken we samen wat voor jou een geschikt traject is. In dit traject maken we ‘een reis naar binnen’ waardoor je gaat ervaren wat er zich in je afspeelt.

Je zult het vermogen ontwikkelen om te kunnen ontspannen: een voorwaarde om te kunnen ervaren hoe je bedoeld bent te zijn. Een aanraking met jezelf. En zo komt jouw innerlijk proces op gang met een nieuw perspectief.

Het lichaam is een spiegel van je ziel

In het werken met het lichaam kom je onvermijdelijk je vreugde, je pijn en verdriet tegen. Wij mensen zijn geneigd pijn en andere onaangenaamheden te vermijden, zolang we niet luisteren naar wat ‘die signalen’ je te vertellen hebben, blijven ze terugkomen om jou ‘iets’ duidelijk te maken. Het lichaam liegt nooit.
Door de oefeningen die we doen, kan je gaan zien en voelen in welke patronen je bent gaan leven en wat er in de weg zit om kunnen zijn wie jij werkelijk bent.

Een individueel traject

En op maat. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw vraag. We kijken samen wat nodig is en wat jou past.
Dat kan een traject zijn van een aantal maanden met daarin een aantal sessies met de mogelijkheid voor een korte of wat langere een retraite. Deelname aan een verdiepingsdag. Of slechts één enkele sessie.

Sessie tijd gemiddeld anderhalf uur
Voor vragen en afspraak contact

VERDIEPINGSDAG-BUITEN.jpeg